Ідеальні картопляні зрази від "Мастер Шефа" Литвинової: секрети приготування
Ідеальні картопляні зрази від "Мастер Шефа" Литвинової: секрети приготування

Ідеальні картопляні зрази від "Мастер Шефа" Литвинової: секрети приготування

На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як можна зробити смачну закуску з картоплі з особливою начинкою.

Обсмажені до легкої скоринки, ці зрази стануть чудовою стравою для сімейної вечері чи обіду.

Для приготування картопляних зразів від "Мастер Шефа" Литвинової знадобляться такі інгредієнти:

  • Картопля – 500-600 г
  • Крохмаль – 30 г
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Сир Моцарелла – 100 г
  • Шпинат – 100 г
  • Гриби (шампіньйони) – 150 г
  • Паприка – 1 год.
  • Часник – 3 зубчики
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль та перець – за смаком

Картоплю очистіть, наріжте та зваріть до готовності. Злийте воду та приготуйте сухе пюре. До нього додайте крохмаль і яєчний жовток, ретельно перемішайте і дайте суміші охолонути, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Для начинки розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Обсмажте дрібно нарізані гриби з видавленим часником до напівготовності, додайте сіль і перець за смаком. Наприкінці додайте паприку та шпинат, перемішайте та приберіть з вогню, щоб начинка охолола.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, змочіть руки водою, візьміть трохи картопляного тіста, зробіть коржик, покладіть усередину трохи тертої моцарели і начинку з грибів зі шпинатом. Закрийте відразу і надайте їй форму.

Обсмажуйте зрази на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні з обох боків, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader