Затримано жінку, яка пошкодила 39 могил на Личаківському кладовищі у Львові
Затримано жінку, яка пошкодила 39 могил на Личаківському кладовищі у Львові

Затримано жінку, яка пошкодила 39 могил на Личаківському кладовищі у Львові

Затримано жінку, яка пошкодила 39 могил на Личаківському кладовищі у Львові - Фото 1

Поліцейські встановили особу зловмисниці, причетної до вчинення наруги над могилами Героїв у Львові.

За скоєне 48-річній львів’янці загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Повідомлення про наругу над могилами військовослужбовців на полі Почесних поховань №76 Личаківського кладовища надійшло до поліції вранці 20 жовтня. Як встановили правоохоронці, на 39 могилах були розкидані квіти, вінки та лампадки.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1, оперативники карного розшуку та Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України у Львівській області встановили, що до вчинення наруги над могилами Героїв причетна жителька Львова віком 48 років.

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Поліція Львівської області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader