У WhatsApp з’явилася нова корисна функція
У WhatsApp з’явилася нова корисна функція

У WhatsApp з’явилася нова корисна функція

У популярному месенджері WhatsApp з’явилася нова функція, пов’язана з організацією дзвінків. Про це повідомляє ресурс WABetaInfo (WBI).

Завантаживши та встановивши бета-версію WhatsApp для iOS з номером складання 24.21.10.79, користувачі зможуть створювати посилання на дзвінки у спеціальному розділі поряд із полем введення повідомлень. Це дозволить запрошувати співрозмовників як на аудіо-, так і на відеодзвінки. Створеними посиланнями можна буде ділитися у поточному чаті або інших вікнах.

Як зазначає WABetaInfo, багато користувачів WhatsApp не знають про можливість створення посилань на дзвінки у додатку. Нововведення зробить цю функцію помітнішою для користувачів.

Зазначається, що ця функція буде доступна в бета-версіях додатків для пристроїв на базі операційної системи iOS.

WhatsApp – це американський безкоштовний сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв’язку через IP. Сервіс дозволяє користувачам обмінюватися текстовими та голосовими повідомленнями, здійснювати голосові та відеодзвінки, обмінюватися зображеннями та іншими файлами. Для реєстрації потрібно вказати номер мобільного телефону. Щомісяця сервісом у всьому світі користуються понад 2 млрд осіб.

Джерело матеріала
loader