1+1 media запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії
1+1 media запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

1+1 media запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

Переглядати контент 1+1 Worldwide безоплатно можна через будь-які гаджети, що мають доступ до інтернету, завантаживши спеціальний додаток

Компанія 1+1 mediа запустила застосунок 1+1 Worldwide, в якому до цілодобового перегляду на безоплатній основі будуть доступні тематичні FAST-канали 1+1 News і 1+1 Travel англійською й іспанською мовами. Про це повідомили у пресслужбі компанії. 

Як зазначає пресслужба, 1+1 News — це телеканал, програмне наповнення якого складатимуть документальні проєкти про Україну, епізоди, що розвінчують історичні міфи не лише стосовно України, а і решти світу, репортажі військкорів про актуальні події з передової, інтервʼю з впливовими людьми й політиками тощо.

Контент каналу частково озвучено або вироблено англійською мовою, інша частина виходитиме з англійськими субтитрами. Крім цього, щодві години на каналі виходитимуть актуальні новини дня, а також підсумкові вечірні випуски новин та щопонеділка — випуск з підсумками попереднього тижня, даючи актуальну добірку новин з України й світу.

«1+1 Travel — це телеканал, разом з яким глядач мандруватиме найвіддаленішими точками планети, познайомиться з невідомими, часом фантастичними традиціями, ритуалами, а також проживатиме неймовірні пригоди через екран гаджета. Іноземний глядач зможе побачити світ з іншого ракурсу завдяки справжній зірці українського телебачення — праймовому шоу з майже 15-річною історією "Світ навиворіт", ведучим й автором якого є Дмитро Комаров. Канал мовитиме іспанською мовою з можливістю увімкнути англійські субтитри», —  йдеться у повідомленні пресслужби. 

Керівник Департаменту міжнародної дистрибуції 1+1 media Олександр Ремезовський зазначив, що непрості часи спонукають до пошуку нових рішень у взаємодії з авдиторією, а також майданчиків, через які можемо комунікувати з нею. Маючи велику кількість унікального, якісного й важливого в контексті повномасштабного вторгнення контенту для світу компанія шукала способи, яким чином його можна дистрибутувати, аби це приносило користь і компанії, і державі загалом. 

«Тож 1+1 Worldwide — амбітний проєкт з потужною метою — через контент знайомити англомовний й іспаномовний світи з українською культурою, ідентичністю та поглядами. На це є великий запит, тож, сподіваємося, що все вдасться», — прокоментував Олександр Ремезовський.

У компанії повідомили, що переглядати контент 1+1 Worldwide безоплатно можна через будь-які гаджети, що мають доступ до інтернету, завантаживши спеціальний додаток на портативний пристрій чи SMART TV й за бажанням авторизувавшись.

Окрім двох FAST-каналів 1+1 News й 1+1 Travel, користувачі матимуть доступ до VOD бібліотеки різножанрового контенту.

У партнерстві з OTTera, надійним американським провайдером послуг, що спеціалізується на розробці OTT додатків і FAST-каналів, 1+1 media забезпечить винятковий досвід перегляду. 

Коментуючи партнерство, Стівен Л. Ходж, генеральний директор OTTera, сказав:

«Ми раді співпрацювати з 1+1 media, щоб поширювати їхній найкращий контент на світову аудиторію за допомогою нашої white-label OTT-платформи. Ця співпраця відображає наше спільне прагнення до інновацій та доступних розваг. Експертиза OTTera допоможе 1+1 media розширити свою присутність на міжнародному ринку та скористатися перевагами зростаючого ринку FAST-каналів. Ми пишаємося тим, що підтримуємо Україну в ці складні часи, поширюючи їхній контент та новини по всьому світу, щоб тримати аудиторію в курсі подій».

Першим дистриб’ютором каналів в мережі 1+1 Worldwide став ROKU — найбільший провайдер ТБ-технологій у країнах Північної та Південної Америки, через який іноземні глядачі зможуть отримати доступ до додатка.

Окрім цього, FAST-платформа ROKU Channel невдовзі також пропонуватиме канали 1+1 News та 1+1 Travel серед інших. Додаток буде доступний тільки в межах території розповсюдження ROKU, проте вже доступна вебверсія сервісу за цим посиланням без обмежень за територією.

Команда міжнародної дистрибуції 1+1 media разом з OTTera розпочали активний процес дистрибуції каналів та додатку на глобальному рівні.

В 1+1 media зазначають, що будуть відстежувати вподобання аудиторії й відгук на той чи інший контент, аби зберігати зацікавленість і пропонувати персоналізований підхід до перегляду.

Нагадаємо, що 26 жовтня о 23:00 на телеканалі «1+1 Україна» стартує проєкт «Аргумент кіно», присвячений національному кінематографу. Програма в оновленому форматі демонструватиме як класичні українські стрічки, так і сучасні фільми, що здобули міжнародне визнання та популярність.

Фото: 1+1 media

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader