Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик
Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик

Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик

На заході «The City of Genius» у Шанхаї компанія Mercedes-Benz презентувала спецверсію «Гелендвагена». Вона була розроблена спільно з Moncler та NIGO, і вийде тиражем у 20 екземплярів.

Спеціальна версія культового позашляховика отримала приставку «Past II Future» в назві і виглядає просто приголомшливо. Її стилізували під пухову куртку, якими славиться Moncler. За основу для цієї моделі взяли класичну версію позашляховика і внесли низку змін. Так, G-Class отримав пофарбований у сірий і оливково-зелений матовий відтінки кузов, до яких приєднуються чорні та золоті акценти. Але особливий штрих, це м’який дах, що знімається.

Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик - Фото 1

На кормі спецверсії позашляховика закріпили паливну каністру золотого кольору та встановили величезні колеса, взуті у вседорожні шини. Салон G-Class Past II Future обробили картатою тканиною в ретро-стилі та тонах, аналогічних кузову. Є індивідуальна звукова система з бумбоксами, значки «One of 20» і «Past II Future», які вказують на лімітовану версію.

Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик - Фото 2

Спецверсія буде доступна з двома моторами, а саме з 3,0-літровою дизельним потужністю 362 к.с. і 750 Нм крутного моменту, а також 3,0-літровим рядним шестициліндровим турбодвигуном потужністю 443 к.с. та 560 Нм. Перший дозволяє позашляховику розганятися з місця до «сотні» за 5,8 секунди, а другий – за 5,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 210 км/год.

Вартість спецверсії у компанії не озвучили. Відомо, що на заході показали її прототип, але скоро Mercedes-Benz запустить виробництво. Тираж обмежений 20 екземплярами.

/
Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик - Фото 3
Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик - Фото 4
Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик - Фото 5
Mercedes-Benz та Moncler одягли класичний G-Class у пуховик - Фото 6
Джерело матеріала
loader
loader