"Якщо завтра ми побачимо його": що може статися зі втікачем Олегом Винником
"Якщо завтра ми побачимо його": що може статися зі втікачем Олегом Винником

"Якщо завтра ми побачимо його": що може статися зі втікачем Олегом Винником

Олегу Виннику складно буде повернути колишню славу.

Коротко:

Український продюсер Михайло Ясинський розповів про свою співпрацю з українським співаком Олегом Винником, який втік з України до Німеччини на початку повномасштабної війни.

В ефірі телеканалу "Дім" Михайло зазначив, що раніше його агенція допомогла вирішити втікачу деякі проблеми.

"Для мене було честю працювати з людиною, яка мала шалений успіх, талановитим трудоголіком, видатним артистом, яка мала певні проблеми, і моя агенція їх вирішила. Ось про це я можу легко говорити", - пояснив продюсер.

Також Ясинський припустив, що потрібно зробити Виннику, щоб він знову став популярним в Україні.

"Якщо завтра ми побачимо його, наприклад, у Бундестазі, де він із такою потужною промовою примусить німецьких парламентаріїв ухвалити рішення стосовно використання TAURUS і так далі, і це буде його заслуга, - так можна", - сказав Михайло.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Дивіться відео, де Михайло Ясинський розповів про Олега Винника:

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини за темою

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader