Сибіга провів закриту зустріч з президентом Туреччини: деталі
Сибіга провів закриту зустріч з президентом Туреччини: деталі

Сибіга провів закриту зустріч з президентом Туреччини: деталі

Президент Реджеп Таїп Ердоган прийняв у президентському комплексі міністра закордонних справ України Андрія Сибігу, який перебував з офіційним візитом у Туреччині. Зустріч була закритою для преси. Про це повідомляє Dha.

Як згодом зазначила пресслужба українського МЗС, Сибіга спілкувався з Ердоганом про розвиток співпраці між Україною та Туреччиною, особливо в оборонній сфері.

«У продовження його діалогу з президентом України Володимиром Зеленським, я мав честь бути прийнятим президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Ми вдячні президенту Ердогану за його непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Крим та інші тимчасово окуповані території належать Україні. Я підкреслив зацікавленість України у подальшому розвитку співпраці між Україною та Туреччиною, особливо в оборонній сфері», – зазначив глава МЗС.

Очільник українського МЗС також наголосив на важливості забезпечення свободи судноплавства в Чорному морі. Крім того, йшлося про шляхи до всеосяжного, справедливого і тривалого миру.

Сибіга провів закриту зустріч з президентом Туреччини: деталі фото 1
фото: МЗС України

Також зазначається, що Україна обговорить з Туреччиною план перемоги Володимира Зеленського, інтеграцію до НАТО та формулу миру.

Джерело матеріала
loader