Допомога на зиму: ООН дасть українцям більше грошей на опалення
Допомога на зиму: ООН дасть українцям більше грошей на опалення

Допомога на зиму: ООН дасть українцям більше грошей на опалення

УВКБ ООН збільшує фінансування проєкту з підтримки прифронтових територій у зимовий період.

Таким чином, ще більше українців отримають гроші на опалення житла. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Виплати. Фото: скрін youtube

У рамках програми ООН уразливі категорії українців, які проживають у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській областях, можуть отримати допомогу.

Одноразова виплата у розмірі 21 000 гривень виділяється на домогосподарство на придбання твердого побутового палива для проходження зими.

Опалення дровами. Фото: скрін youtube

ООН збільшує фінансування цієї програми на 7 мільйонів доларів – до 37 мільйонів доларів. У зв'язку з цим буде збільшено кількість українців, яким буде виплачено матеріальну допомогу на опалювальний сезон.

"Завдяки збільшенню фінансування цієї програми нам вдасться охопити допомогою для проходження опалювального сезону 2024/25 більше домогосподарств", - заявила Ірина Верещук.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, для оплати газового опалення або купівлі дров: як отримати грошову допомогу.

Теги за темою
ООН виплати
Джерело матеріала
loader