Peugeot випустили недороге спортивне авто для початківців
Peugeot випустили недороге спортивне авто для початківців

Peugeot випустили недороге спортивне авто для початківців

Новий Peugeot 208 Racing оснащений 145-сильним турбомотором. Хетчбек полегшили, доопрацювали його ходову та встановили спортивні шини.

У лінійці Peugeot 208 з’явилася модифікація Racing. Заряджений хетчбек надійде в продаж із лютого 2025 року за ціною від 38 900 євро. Про нього розповіли на офіційному сайті Peugeot.

Новий Peugeot 208 Racing створений для гоночної серії FR6 Trophy. Вона стартує з 2025 року і створена спеціально для гонщиків-початківців, які прагнуть виступати в ралі.

Хетчбек отримав сталеві диски зі спортивними шинами
Фото: Peugeot

Peugeot 208 Racing оснащений стандартним 1,2-літровим турбомотором, проте його потужність збільшили до 145 к. с. Примітно, що він працює на екопальному – біоетанолі Е85.

Важливо Peugeot презентували яскравий електромобіль із запасом ходу понад 450 км (фото)

У парі з двигуном працює 6-ступінчаста механічна КПП зі зближеними передаточними числами. Крім того, доопрацьовані підвіска та гальма, а також встановлені шини Michelin Pilot Sport PS5.

Пізнати новий Peugeot 208 Racing можна за особливим забарвленням та білими стальними колесами. Крім того, хетчбек полегшили на 1050 кг.

Авто оснащене 145-сильним турбомотором
Фото: Peugeot

Із салону прибрали частину оздоблення і задні сидіння. Установлені спортивні передні крісла, трубчастий каркас безпеки та система пожежогасіння, а перемикачі замінили тумблерами.

Раніше Фокус розповідав про новий заряджений хетчбек Audi із витратою 0,4 л на 100 км.

Також ми писали про новий Citroen C5 Aircross другого покоління.

Джерело матеріала
loader