Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі
Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі

Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі

Українська футбольна Медіаліга набирає обертів. Вже у найближчу середу, 23 жовтня, відбудуться ігри 5 туру сезону, де центральною зустріччю стане битва між Профан та Ігніс, повідомляє 24 Канал.

Алієв у Медіалізі

Напередодні матчу команда Профан представила зіркового новачка. Ним став ексгравець Динамо та збірної України Олександр Алієв. Футболіст дав пресконференцію для представників ЗМІ.

В середу буде матч, із Тьомою побачимось на одному полі. Якщо його, звісно, випустять. Я з радістю підтримую Медіалігу. Футбол у нашій країні потроху вмирає, але приємно, що у нас багато блогерів в Медіалізі. Наша головна мета – допомагати хлопцям та дівчатам із ЗСУ. Ми маємо бути їм вдячні за можливість грати. Вони на нас дивляться і ми маємо їм допомагати. Тренера Профана знаю давно, дуже поважаю цю людину. Подивився команду, пацани дуже сподобались,
– заявив Алієв.

Олександр є військовослужбовцем у ЗСУ, проте знаходить час для соціального життя та гри у футбол. Ексгравець Динамо розповів, як йому вдається поєднувати свої справи.

Дуже вдячний командирам, що можу проводити більше часу у Києві. Часто їздив на передову, нещодавно був на Батьківщині, можна так сказати, у Курській області. Хлопці раді мене бачити, часто до них їжджу. Не сказав би, що у мене велика завантаженість. Це на початку війни у мене було багато роботи, коли я по 4 години спав. Я сказав, що якщо я зможу, я буду грати,
– зізнався Олександр.

Конфлікт Мілевського та Алієва

На пресконференцію прийшов також ексгравець Динамо Артем Мілевський, який представляє Ігніс. Артем одразу згадав про свою дружбу із Алієвим, яка порушилась рік тому.

Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі - Фото 1
Перша зустріч Алієва та Мілевського після сварки / фото 24 Канал

Після початку повномасштабної війни Мілевський опинився у скрутному становищі. Чимало наближених до нього людей казали про депресію у Артема та системне зловживання алкоголем.

Алієв намагався допомогти своєму другу та схилити його до медичної допомоги. Проте Артем довгий час ігнорував це, через що Олександр оприлюднив інформацію про стан Мілевського.

Згодом уродженець Білорусі пройшов профілактику та навіть був у комі. Проте пізніше Артем образився на Алієва, що той розповів ЗМІ про його важку ситуацію. З тих пір хлопці і не спілкувались. Втім на пресконференції Мілевський торкнувся цієї теми.

Давно Саню не бачив. Я радий та сподіваюсь, що ми знайдемо спільну мову та владнаємо наші відносини. Я намагаюсь будь-якими шляхами це зробити. Я нікого не обзивав, ні тебе, ні дітей. Немає за що вибачатись. Буде гра – обіймемось. Не знаю, чи вийду, але точно дивитимусь на тебе. Півночі не спав, не знав, що казати. Переживаю, що ми не бачились рік. Все інше для мене на другому плані, мені головне – владнати з ним відносини. Хочу Саню підтримати, він цим займається з 2022 року. Він молодець, треба сказати йому дякую. Бажаю йому без травм,
– висловився Мілевський.

Сам же Алієв більш стримано відповів на слова свого колишнього друга: "Конфлікту не було. Мабуть, ми щось зробили для українського футболу, якщо люди хочуть, щоб ми помирились. Ми дорослі люди, ми все вирішимо. Довго грали разом в Динамо, жили разом у готелі. У нас ніякого принципу немає, нам немає, що доводити. Головне, щоб ніхто не отримав травму та прийшло побільше людей, бо цей матч буде для допомоги хлопців із ЗСУ".

Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі - Фото 2
Пресконференція Мілевського та Алієва / фото 24 Канал

Що таке Медіаліга

Медіаліга привертає увагу вболівальників завдяки великій кількості селебрітіс із різних сфер. У командах цього турніру фігурують колишні зірки українського футболу, блогери та інфлюенсери і просто відомі особистості.

Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі - Фото 3
Афіша 5 туру / інстаграм Медіаліги

Під час матчів організатори збирають донати заради допомоги хлопцям із ЗСУ. Серед спонсорів турніру є і київське Динамо, якому Олександр Алієв подякував за долучення до Медіаліги.

Динамо допомагає пацанам, президент Ігор Михайлович постійно допомагає. Я завершив 10 років тому професійну кар'єру, Тьома – 4-5 років тому. І я дивлюсь, що не завжди на футбольних пресконференціях є стільки людей. Ми цікаві людям, багато трансляцій буде. Ще б краще було, якби прийшов цілий стадіон. Ми не у тій формі, як були раніше, тож не може обіцяти, що заб'ю з 30-40 метрів. Але хочу, щоб Медіаліга просувалась. У нас багато молоді, хай стають блогерами. У них є шанс потрапити в Медіалігу,
– заявив Алієв.

У середу, 23 жовтня, під час матчів 5 туру Медіаліги триватиме збір на чергове авто. Організатори допомагають 141 ОМБр, яка воює на Запорізькому напрямку. Вже зібраний майже мільйон і хлопці розраховують закрити його у найближчі дні.

Це буде вже п'яте авто, яке Медіаліга придбає для бійців ЗСУ. Саме 23 жовтня і визначиться чемпіон Медіаліги. Ігніс та Профан вже втратили можливість стати переможцями. Боротьбу за перше місце поведуть команди Маестро та Армат.

Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі - Фото 4
Турнірна таблиця за тур до фінішу / інстаграм Медіаліги

Коли і де дивитися Медіалігу

Перші мають перевагу в один бал, але за других виступає інший ексгравець збірної України Євген Селезньов. Всі матчі останнього туру Медіаліги відбудуться в середу, 23 жовтня, у Києві на стадіоні імені Баннікова (адреса – Лабораторний провулок, 7а).

Ігри триватимуть з 10:00 до 16:30, вхід вільний для всіх бажаючих. Для тих, хто не зможе потрапити на захід, буде можливість подивитися турнір у прямому етері на багатьох ресурсах в інтернеті, серед яких:

  • Megogo
  • Setanta Sports
  • XSport
  • ютуб-канал Динамо
  • ютуб-канал FootballHub

До слова, зіграти за одну з команд зможе будь-хто з трибуни. Для цього треба буде зробити донат у розмірі щонайменше 10 тисяч гривень, після чого організатори визначать щасливчика.

Теги за темою
Динамо
Джерело матеріала
loader
loader