Колишня зірка Арсенала закликав Артету повернути Зінченка в основний склад
Колишня зірка Арсенала закликав Артету повернути Зінченка в основний склад

Колишня зірка Арсенала закликав Артету повернути Зінченка в основний склад

У наступному турі АПЛ лондонський клуб проведе надважливий поєдинок проти Ліверпуля, який є прямим конкурентом Арсенала за чемпіонство. Своєю думкою щодо цієї гри в етері Sky Sports поділився колишній вінгер "канонірів" Тео Волкотт, повідомляє Arsenal True Fans.

Ставка на досвід і лідерські якості

Колишній футболіст вважає, що Мікелю Артеті в матчі проти "червоних" треба зробити декілька замін у складі. Зокрема, він сподівається, що на поле вийде українець Олександр Зінченко, досвід якого може мати велике значення у такій грі.

"Я б, мабуть, перевів Калафьорі на позицію центрального захисника, бо мене бентежить швидкість Салаха, який може зіграти проти нього, оскільки Калафьорі – не найшвидший гравець.

І потрібно залучити досвід Зінченка. Їм може знадобитися гравець, який більше розмовляє на полі – той, хто знає, що це буде за матч і наскільки він є важливим. Артета це розуміє. Це один з тих матчів, де їм дійсно потрібно здобути результат", – сказав Волкотт.

До слова. У нинішньому сезоні Олександр Зінченко провів лише два матчі за Арсенал. Сумарно він зіграв 79 хвилин.

Зазначимо, що поєдинок Арсенал – Ліверпуль відбудеться 27 жовтня. Наразі "каноніри" з 17 очками в активі посідають третє місце в турнірній таблиці АПЛ, а команда Арне Слота її очолює, маючи 21 заліковий бал.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader