Львівське дербі за "левами": Карпати красиво покарали Рух у божевільному матчі
Львівське дербі за "левами": Карпати красиво покарали Рух у божевільному матчі

Львівське дербі за "левами": Карпати красиво покарали Рух у божевільному матчі

Рух – Карпати 0:1

Гол: Жан Педрозу, 43

Львівський уболівальник нарешті дочекався довгоочікуваного матчу Рух – Карпати. Напередодні поєдинку "жовто-чорні" випереджали "левів" лише на 4 бали. Підопічні Пономарьова із 13 очками йшли сьомими, а команда Лупашка із 9 пунктами посідала 11-те місце, повідомляє 24 Канал.

Вже із перших секунд матчу стало зрозуміло, наскільки цікавим та емоційним буде гра. Якщо перші хвилини були за господарями поля, то далі ініціативу перехопили Карпати. Декілька небезпечних моментів було зі сторони обох клубів.

У середині тайму "леви" створили хет-трик із кутових. Варто зазначити невпевнену гру при стандартах у штрафній "жовто-чорних". Що наприкінці тайму привело до гола. Жан Педрозу найкраще зіграв на другому поверсі та вивів гостей матчу уперед 0:1.

Вже перед свистком на гру на полі сталась сутичка після боротьби за м'яч Мірошниченка та Климчука. Обидва "сіли" на жовте попередження.

Слід додамо, що Карпати не залишились без підтримки, попри усі "фільтрації для фанів левів" зі сторони Руха. Майже цілий сектор уболівальників був за воротами Кемкіна у першому таймі.

На перерву "зелено-білі" пішли переможцями 0:1. А команді Пономарьова слід було добре подумати, як зламати надійну оборону суперника та закрити Бруніньйо, який не переставав дивувати своєю технікою.

Драматичне дербі

На старті другого тайму було більше боротьби, аніж моментів. Найнебезпечніший момент був у Бруніньйо після закидання Чачуа. Але ні Бруніньйо, ні Стеніо не вдалось забити.

Обидва тренери освіжили гру замінами.

У середині тайму стійка врятувала володіння Карпат після подачі з флангу від Романа.

Кемкін парирував дальній удар Федора. На добиванні був Квасниця, але пробив високо на трибуну, яка була за спиною голкіпера Карпат. Дуже нервові були останні хвилини гри.

На 84-й хвилині Пастух непогано пробив головою після подачі із кутового.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Карпат над Рухом.

  • Завдяки перемозі Карпати впритул наблизились до Руха у турнірній таблиці УПЛ. Тепер між двома львівськими клубами різниця лише в один бал – 13 проти 12-ти у "левів".
  • Наступний матч Рух – Карпати відбудеться 29 жовтня (о 18:00) у рамках 1/8 фіналу Кубка України.
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader