5 речей, які не можна робити у свій день народження, щоб наступний рік був успішним
5 речей, які не можна робити у свій день народження, щоб наступний рік був успішним

5 речей, які не можна робити у свій день народження, щоб наступний рік був успішним

День народження – це важлива подія для кожної людини, тому з ним пов’язано багато прикмет і забобонів.

Експерти з езотерики, нумерології та психології вважають цей день одним із найкращих, аби поліпшити своє життя. Якщо правильно провести день народження, то можна кардинально змінити свою долю і залучити успіх. Головне, не робити деяких речей, які можуть зіпсувати потужну енергетику свята і накликати негаразди.

Що не можна робити у свій день народження, щоб не накликати біди

  • Митися. Згідно народних вірувань у цей день людина найбільш вразлива для впливу нечистої сили. А вода має очищувальні властивості, вона не тільки змиває негатив, а в день народження може змити здоров’я, удачу й особисте щастя. Душ краще приймати напередодні свята.   
  • Прибирати. Вважається, що в день народження треба бути особливо уважними до того, що ви робите, й уникати дій, які можуть нашкодити. До таких відноситься прибирання, яке краще проводити напередодні свята. Бо під час прибирання ми виносимо з дому сміття, а в день народження можна винести також своє щастя.
  • Позичати комусь гроші. Навіть якщо у вас із фінансами все гаразд, все одно варто дотримуватися порад, щоб не мати матеріальних проблем. Вважається, що у свій день народження не можна позичати гроші, бо вони до вас більше не повернуться.
  • Святкувати 40 років. Напевно кожен знає, що святкувати 40-річчя не можна, і це дійсно так. Вважається, що саме в цей день янгол-охоронець покидає людину, і вона залишається без небесного покровительства.
  • Загадувати бажання вголос. Однією з найголовніших традицій у день народження є загадування бажання під час задування свічок на святковому торті. Експерти з езотерики не рекомендують промовляти свої мрії вголос, бо вони ніколи не збудуться. Бажання варто загадувати подумки, тоді все задумане в цей день обов’язково здійсниться.

Швидкий візуальний тест: дізнайтеся, що на вас чекає до кінця 2024 року

Навіщо в СРСР розробили грановану склянку: чому вона стала символом радянської епохи

"Мандрівник у часі" назвав 5 речей, які зникнуть через 30 років: про це має знати кожен

Джерело матеріала
loader