Зеленський збирає РНБО щодо МСЕК
Зеленський збирає РНБО щодо МСЕК

Зеленський збирає РНБО щодо МСЕК


Майже всі прокурори Хмельницької області виявились інвалідами другої групи – згідно з рішенням головної лікарки МСЕК Тетяни Крупи, яку заарештували за підозрою в незаконному збагаченні.

Президент України Володимир Зеленський призначив засідання Ради національної безпеки та оборони щодо ситуації з медико-соціальними експертними комісіями (МСЕК) та оформленням фальшивих інвалідностей. Про це у неділю, 20 жовтня, він розповів у своєму вечірньому .

“На жаль, у тилу тут, в Україні, стаються речі, з якими жодних ворогів не треба. Це реально внутрішній ворог. Те, що відбувається із МСЕК – медико-соціальними експертними комісіями – та нахабством людей, зокрема прокурорів, які скористались своїми зв’язками з МСЕК та оформили собі фальшиві інвалідності. Я чекаю від правоохоронців зокрема, передусім – СБУ, ДБР, Офісу Генпрокурора – відповідних швидких жорстких рішень. Призначив РНБО”, – сказав він.

Днями у ЗМІ з’явилася інформація, щодо того, що прокурорам Хмельницької облпрокуратури отримати статус інвалідності “допомогла” скандальна голова Хмельницького МСЕК Тетяна Крупа.

Генеральний прокурор Андрій Костін повідомив про перші результати перевірки щодо набуття інвалідності прокурорами. Службове розслідування показало, що 61 прокурор Хмельниччини має інвалідність, причому 80% з них отримали її до початку повномасштабного вторгнення. 

Зауважимо, 4 жовтня стало відомо, що у керівниці МСЕК на Хмельниччині та її родичів виявили під час обшуків $6 млн готівкою та багато інших активів. ЗМІ дізналися, що йдеться про Тетяну Крупу, яка є депутаткою від Слуги народу в Хмельницькій облраді. Головною лікаркою обласного МСЕК Крупа працює з 2008 року.



Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader