Унікальні та оригінальні: 6 чарівних імен для дівчаток, які нечасто можна почути
Унікальні та оригінальні: 6 чарівних імен для дівчаток, які нечасто можна почути

Унікальні та оригінальні: 6 чарівних імен для дівчаток, які нечасто можна почути

Рідкісні імена можуть наділити своїх власників незвичайними якостями через унікальність. LifeStyle24 підготував добірку жіночих варіантів, які можна нечасто почути.

Добірка жіночих імен, які рідко можна почути

Лаура

Це ім'я має латинське походження та означає "увінчана лавром" або "переможниця". Такі жінки дуже енергійні та активні, їм подобається відпочивати на природі разом з рідними. Представниці цього імені завжди самостійно розв'язують проблеми й ніколи не відмовляють у допомозі іншим. Лаури володіють лідерськими якостями, що дозволяє їм займати керівні посади на роботі.

Ельміра

Таке ім'я має кілька версій походження: перша – від німецького варіанту Ельмір, що означає "славний захисник", друга – татарське та трактується як "чесна" й "сумлінна", третя – від арабського варіанту Амір, що перекладається як "володар світу". Ці жінки дуже працьовиті та добрі. Вони намагаються уникати будь-яких конфліктів і розв'язувати всі проблеми мирним шляхом.

Іларія

Ім'я Іларія походить з Давньої Греції та перекладається як "весела" й "радісна". У сучасному світі так називають комунікабельних та доброзичливих жінок, які мають велике коло спілкування. Вони відзначаються щирістю та чесністю, тому завжди запропонують допомогу рідним і знайомим, якщо хтось цього потребуватиме. Власниці цього імені можуть досягти успіху в будь-якій сфері завдяки своїй талановитості.

Рідкісні жіночі імена
Рідкісні жіночі імена / Фото Freepik

Елеонора

Це ім'я має давньогрецьке походження та означає "милосердна". У давнину так називали представниць еліти та заможного роду. Елеонори вміють співчувати іншим, бо мають добре серце. Власниці цього імені відзначаються критичним мисленням, що дозволяє їм розв'язувати навіть найскладніші проблеми.

Стелла

Таке ім'я має латинське походження та трактується як "зірка" або "зоряна". Його представниці – витривалі та незалежні, тому завжди боротимуться за справедливість. Вони мають сильний характер та постійно демонструють свою прямолінійність під час роботи. Такі жінки легко досягають бажаного, бо відзначаються працьовитістю та наполегливістю.

Лія

Це ім'я має давньоєврейське коріння та перекладається як "антилопа", що асоціюється з граційністю. Так звали дружину патріарха Якова та старшу сестру Рахіль. У сучасному світі ім'я Лія мають дуже волелюбні та цілеспрямовані, які завжди досягають бажаного. Водночас вони досить талановиті та працьовиті.

Які рідкісні чоловічі імена, ви могли не чути раніше

Ім'я Тео походить з Давньої Греції й означає "Божий дар". Такі чоловіки – енергійні та наполегливі, їм постійно хочеться самовдосконалюватися й розвиватися.

Ім'я Серафим походить з давньоєврейської мови та трактується як "вогненний". Серафими – дуже працьовиті чоловіки, які готові допомогти рідним і близьким у скрутну хвилину.

Ім'я Самсон має давньоєврейське коріння та перекладається як "сонячний". Такі чоловіки відзначаються цілеспрямованістю та чесністю, їм подобається надихати своєю роботою інших.

Джерело матеріала
loader