Як смачно приготувати гриби та мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт
Як смачно приготувати гриби та мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт

Як смачно приготувати гриби та мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт

Цього разу у себе в Instagram зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачні та хрусткі грибні боли (кульки) з мʼясом і сиром без зайвого жиру.

"Ця страва ідеальна для будь-якого святкового столу або затишної вечері, і сподобається навіть найвибагливішим гурманам", – відзначила "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.

Для приготування смачних грибних кульок із мʼясом і сиром зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • печериці - 12 шт.
  • міні моцарела - 12 кульок
  • мʼясний фарш (будь-який) - 250 г
  • гірчиця - 1 ч.л.
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • рикота - 50 г
  • борошно, 2 яйця та сухарі для панірування

Печериці "Мастер Шеф" Ольга Рябенко добре вимиває та видаляє ніжки – для цього рецепту нам знадобляться лише шапочки грибів.

Для начинки змішуємо мʼясний фарш із рикотою, гірчицею, додаємо сіль і мелений перець за смаком.

У кожну шапочку печериці викладаємо кульку моцарели, по одній столовій ложці фаршу та формуємо кульки.

Паніруємо грибні кульки: обвалюємо їх у борошні, занурюємо в яйце та обвалюємо в панірувальних сухарях. Викладаємо боли на деко, застелене пергаментом і трішки змащене олією, та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на пів години.

"Ви точно здивуєте своїх рідних та гостей цією оригінальною стравою!", – наголосила зірка "Мастер Шеф".

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader