Наслідки ворожих ударів по Сумах та Харкову
Наслідки ворожих ударів по Сумах та Харкову

Наслідки ворожих ударів по Сумах та Харкову

Ввечері, 19 жовтня ворог завдав ударів по багатьох містах та регіонах України. У Сумах після обстрілу зникли світло і вода. Також стало відомо, що російські окупанти завдали авіаційних бомбових ударів по Харкову близько опівночі, 20 жовтня.

Місто Суми частково залишилися без світла і води. Проблеми з'явилися після вибухів. Про це повідомило «Суспільне». 

«У деяких районах Сум немає світла та води», - йдеться у повідомленні.

Харків сьогодні був атакований керованою авіаційною бомбою. За словами мера міста, у Харкові було чутно вибух, «профільні служби також виїхали на обстеження місця прильоту КАБа» .

Зазначимо, о 23.47 у поліції Харківської області писали в мережі про фіксацію руху керованих авіаційних бомб (КАБ) на Харків. Також у правоохоронних органах закликали дотримуватися правил щодо інформ-тиші.

Додамо, що харківські ЗМІ та Telegram-канали писали про вибух, який було чути в районі міста Харків, близько, майже о 00.00 рівно.

До слова, у ніч проти 19 жовтня Росія атакувала безпілотниками Київ. Внаслідок чого постраждав Дарницький район столиці. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Раніше російські війська атакували центр Харкова керованою авіабомбою, влучивши у проїжджу частину. Внаслідок вибуху загорівся автомобіль та отримали пошкодження кіоски, вікна лікарні та готелю, який вже раніше зазнавав ворожих обстрілів. 

Джерело матеріала
loader