Рух виділив смішну кількість квитків для фанів Карпат на львівське дербі
Рух виділив смішну кількість квитків для фанів Карпат на львівське дербі

Рух виділив смішну кількість квитків для фанів Карпат на львівське дербі

Вибаглива львівська публіка вже зачекалась справжнього дербі у рідному місті. У понеділок, 21 жовтня, цей день нарешті настане. Навіть будній робочий день не відлякає уболівальника прийти на стадіон та підтримати улюблену команду.

Бояться фанів Карпат?

На жаль, фанатам Карпат не так легко дістати омріяний квиток на львівське дербі. Рух зробив усе можливе, аби продаж квитків був першочергово для їх уболівальників та військових. Лише фанати, які є у якійсь клубній базі, зможуть потрапити на стадіон.

18 жовтня видання Sport.ua взагалі здивувала неприємною інформацією. Рух на правах господарів матчу виділив на Карпати квоту у вигляді лише 10 перепусток на гру. Негусто! Можна лише здогадуватись, що могло стати причиною такого рішення "жовто-чорних" щодо обмеження квитків для фанів "зелено-білих". Але у фанатському просторі "левів" усі уболівальники і так усе розуміють.

До слова. Гарантії безпеки дозволяють присутність на матчах, які відбуваються на "Арені Львів", у 1320 уболівальників.

  • Відзначимо, що у львівському дербі зійдуться 5-та та 10-та команди нинішнього сезону УПЛ-2024/2025. Рух тут у кращій ситуації, набравши 13 балів. У Карпат же 9 очок.
  • Футбольна битва у Львові розпочнеться 21 жовтня о 18:00. Це буде точно значно більше, аніж просто матч 10-го туру УПЛ.

Нагадаємо, що цей матч буде одним із двох лобових протистоянь між Рухом та Карпатами. Жереб звів два львівські клуби в 1/8 фіналу Кубка України-2024/2025. Їх кубкова зустріч відбудеться 29 жовтня теж о 18:00 на "Арені Львів". Рух знову буде господарем гри.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader