Колишній клуб Яремчука виставлено на продаж під тиском вболівальників: що відомо
Колишній клуб Яремчука виставлено на продаж під тиском вболівальників: що відомо

Колишній клуб Яремчука виставлено на продаж під тиском вболівальників: що відомо

За інформацією іспанського видання AS, відомо що сінгапурський бізнесмен та його група Meriton Holdins планує продати 92 відсотки акцій клубу. Загальна вартість, яких становить 350-400 мільйони євро.

Валенсія під керівництвом Пітера Ліми

У 2014 році Пітер Ліма став власником Валенсії та вклав у клуб космічну суму в розмірі 290 мільйонів євро. Однак, бізнесмен не зміг порозумітись із вболівальниками команди, також результати "кажанів" не вражали.

У новій кампанії Валенсія видала найгірший старт чемпіонату у 21 столітті. Після 9 турів іспанської Ла Ліги "хлопці" здобули тільки 6 очок та посідають 18 сходинку у турнірній таблиці. Невдоволення ультрас продовжує зростати.

За інформацією іспанських ЗМІ, що серед інвестиційних фондів поширюється занепокоєння у зв'язку з соціальною ситуацією, яка напружується між вболівальниками та власниками. Фанати, навіть під час матчів, висловлюють протест проти керівництва клубу.

Цікаво знати. Валенсія у свої найкращі часи ставала шестиразовим чемпіоном Іспанії, вісім раз вигравала Кубок Короля та тріумфувала у Кубку кубків і Кубку УЄФА. За популярністю в Іспанії "кажани" посідають четверте місце після Реала, Барселони і Атлетіко.

Окрім цього, "кажани" мають заборгованість 340 мільйонів євро та потребують додаткових 150 мільйонів євро, щоб завершити реконструкцію стадіону. Також у 15 з 25 гравців Валенсію завершуються контракти протягом двох років, а це потребує нових інвестицій.

Зазначимо, що у минулому сезоні Роман Яремчук виступав у Валенсії, яка орендувала форварда у Брюгге із Бельгії. Український нападник зіграв 29 матчів у всіх турнірах та відзначився 4 голами.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader