"market by mono: монобанк запускає власний маркетплейс 21 жовтня
"market by mono: монобанк запускає власний маркетплейс 21 жовтня

"market by mono: монобанк запускає власний маркетплейс 21 жовтня

Запуск нового маркетплейсу під назвою market by mono від monobank запланований на 21 жовтня. На старті проєкту будуть представлені три категорії товарів: ґаджети, смартелектроніка та комп'ютерна техніка.

Клієнти зможуть купувати техніку без переплат та прихованих тарифів за програмою "Покупка частинами", повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Маркетплейс обіцяє простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до покупців. Для партнерів підготовлені особливі тарифи, які, за словами Гороховського, в 3-5 разів нижчі, ніж у конкурентів. Рівень співпраці та підтримки буде простим і без зайвих комунікацій.

- Market by mono — це наша спроба зробити щось особливе в e-commerce. Судити його суворо відразу не варто — він ще зовсім новий, і попереду довгий, складний шлях. Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу, - зазначив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Нагадаємо, що monobank — це мобільний застосунок та спільний банкінг-проєкт Універсал Банку Сергія Тігіпка і IT-компанії Fintech Band, який був запущений у листопаді 2017 року. Він позиціонує себе як перший мобільний банк в Україні без відділень.

Fintech заснували колишні топменеджери ПриватБанку, зокрема ексголова правління Олександр Дубілет та його син Дмитро. У серпні 2021 року Гороховський повідомив, що вартість monobank перевищила $1 мільярд.

Раніше, ми писали про те, що клієнти Monobank, у яких банківська картка Mastercard, отримали повідомлення, що до Нового року їм треба замінити картки на Visa. 

Джерело матеріала
loader