Колишня дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса поділилася новинами про актора
Колишня дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса поділилася новинами про актора

Колишня дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса поділилася новинами про актора

Демі Мур розповіла, у якому зараз стані перебуває Міцний горішок.

У березні 2022 року легендарний "Міцний горішок" Брюс Вілліс офіційно завершив кар'єру через хворобу: у нього виявили афазію - розлад, який впливає на когнітивні здібності людини. Однак він виявився лише симптомом серйознішого діагнозу, про який стало відомо в лютому 2023 року.

У Брюса Вілліса лобно-скронева деменція. Актор має проблеми з мовою та її сприйняттям, і не завжди впізнає близьких. Проте його рідні не опускають руки, і оточують зірку коконом з любові та турботи.

Не відмовилася від Вілліса навіть його колишня дружина і мати трьох його старших доньок Демі Мур. Вона була вхожою в дім екса та мала чудові стосунки з його новою сім'єю і до хвороби, а зараз не упускає нагоди побачитися з Брюсом та підтримати Емму Гемінг, його нинішню дружину.

У недавньому інтерв'ю для видання People Мур розповіла, як актор почувається зараз. Акторка зазначила, що близьке оточення Брюса Вілліса навчилося прийняттю, і просто насолоджується хвилинами, проведеними разом - це найкраще, що вони можуть зробити для нього.

"Знаєте, я вже говорила про це раніше: хвороба є тим, чим вона є. І я думаю, що це необхідно усвідомити і прийняти. Але зараз Брюс перебуває у стабільному стані. ... Я завжди заохочую, щоб просто зустрічатися з ним там, де він є. Я переконана, що постійно триматися за минуле - програшна гра. Бачитися з ним у нинішньому стані дуже добре", - поділилася Демі Мур.

Хто такий Брюс Вілліс?

Брюс Вілліс - американський актор, продюсер і музикант. Завершив кінокар'єру, яка тривала 43 роки, у 2022 році у зв'язку з порушеннями роботи мозку. У 2023 сім'я артиста повідомила, що він страждає на лобно-скроневу деменцію. До хвороби був одним із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Володар двох премій "Еммі" (1987, 2000) і одного "Золотого глобуса" (1987). У 2006 році отримав іменну зірку на голлівудській Алеї слави. Найбільш відомий ролями у фільмах "П'ятий елемент", "Кримінальне чтиво", "Армагеддон", "Шосте чуття" і в серії фільмів "Міцний горішок".

Голлівуд - останні новини:

Раніше американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Також стало відомо, що 94-річний Клінт Іствуд знайшов собі нову подругу всього за 78 днів після смерті коханої, у фактичному шлюбі з якою він перебував протягом останніх 10 років.

Читайте також:

Джерело матеріала