У Дії з'явився рекрутинг: долучитись до підрозділів БпЛА тепер можна без ТЦК та проходження ВЛК
У Дії з'явився рекрутинг: долучитись до підрозділів БпЛА тепер можна без ТЦК та проходження ВЛК

У Дії з'явився рекрутинг: долучитись до підрозділів БпЛА тепер можна без ТЦК та проходження ВЛК

Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України. Зазначається, що цей сервіс дозволяє самостійно обирати підрозділ та вступити до нього без бюрократії.

Як можна долучитися до Армії дронів

В Мінцифри розповіли, що українці тепер мають можливість подати заяву для проходження військової служби за контрактом в Дії лише в декілька кліків. Важливо, що кожен проходитимете службу лише в тих підрозділах, які обере самостійно, а вже на етапі БЗВП матиме підписаний контракт із військовою частиною на руках.

Рекрутинг в Дії для найсильніших підрозділів — це унікальна можливість ефективно розбудовувати власні команди та не втратити цінну людину. Відтепер в Дії вони можуть оперативно "забронювати" бійця, підписати з ним контракт без ТЦК і ВЛК,
– пояснили у відомстві.

Сервіс дозволяє стати оператором БпЛА, від FPV до розвідувальних "пташок", або ж інженером чи членом ремонтної бригади.

Серед доступних напрямків є зокрема:

  • FPV
  • розвідувальний коптер
  • розвідувальне крило
  • ударне крило
  • нічний бомбер
  • наземна група обслуговування
  • дешифрування та аналітика
  • інженерія/техніка/ремонт.

Важливо! Вступати до Армії Дронів можуть усі українці віком від 18 до 55 років, які мають реєстраційний номер облікової картки платника податків; не проходять військову службу в ЗСУ, інших військових формуваннях, правоохоронних органах спеціального призначення, СБУ чи розвідувальних органах України, не призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період; підтвердили придатність до військової служби за станом здоров'я, підписавши заяву.

Варто зазначити, що якщо особа вже проходить службу у Збройних Силах, подача заяви недоступна.

Для того, щоб скористатися сервісом в Дії, необхідно оновити застосунок, натиснути "Вступити в Армію дронів" у розділі "Сервіси" й обрати напрям та військову частину.

Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader
loader