Ворог посилив атаки на Курахове – Генштаб
Ворог посилив атаки на Курахове – Генштаб

Ворог посилив атаки на Курахове – Генштаб


Російські загарбники організували 42 штурми на Курахівському напрямку поблизу восьми населених пунктів.

З початку поточної доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найактивніше ворог діє на Курахівському напрямку, де провів майже половину від усіх атак. Про це Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00.

Так, росіяни чотири рази штурмували в районі Стариці. Ситуація там контрольована.

ворог сім разів йшов вперед поблизу Кучерівки, Піщаного, Степової Новоселівки, Лозової та Вишневого. П’ять боєзіткнень ще триває.

ворог атакував в районах Греківки, Невського, Тернів та Торського. Всього на цьому напрямку нараховується вже 10 боєзіткнень. Триває бій поблизу Греківки.

наші воїни відбили наступ поблизу Ступочок.

ворог атакував поблизу Торецька.

з початку доби окупанти здійснили 8 спроб потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Промінь та Селидове. Сили оборони вже  відбили п’ять атак.

Найгарячіше сьогодні . Там загарбники вже 42 рази атакували поблизу Зоряного, Желанного Другого, Ізмайлівки, Новодмитрівки, Гірника, Новоселидівки, Георгіївки та Катеринівки. Шістнадцять атак відбито Силами оборони. Решта боїв ще тривають.

відбито одну штурмову дію противника, на даний час триває боєзіткнення поблизу Золотої Ниви.

точиться бій поблизу Малої Токмачки.

підрозділи ЗСУ відбили три атаки.

Раніше стало відомо, що українські військові провели успішну операцію в районі Липців Харківської області. Вдалось знищити майже полк росіян та зачистити 400 га лісу.



Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader