На «1+1 Україна» відбудеться прем'єра серіалу «Реванш»
На «1+1 Україна» відбудеться прем'єра серіалу «Реванш»

На «1+1 Україна» відбудеться прем'єра серіалу «Реванш»

Серіал «Реванш» — це захоплива історія про те, як життя змушує віднайти власну формулу справедливості та не зрадити мрії, навіть у темні часи

З 28 жовтня о 20:00 на 1+1 Україна відбудеться премʼєра нового серіалу «Реванш». Про це повідомили у пресслужбі каналу. 

У пресслужбі розповіли, що серіал «Реванш» — це захоплива історія про те, як життя змушує віднайти власну формулу справедливості та не зрадити мрії, навіть у темні часи.

За сюжетом Валентина — талановита і амбітна дівчина, яка мріє досягти успіху в науковій сфері. Однак, її життя кардинально змінюється, коли вона стає жертвою підступних інтриг. Втративши нареченого, рідний дім та довіру оточуючих, вона опиняється на межі відчаю. Проте Валентина не здається. Вона розуміє, що в цій боротьбі головне — не втратити себе, віру в людей і справжнє кохання.

Каст серіалу складається з акторів: Анна Сердюк, Євген Лісничий, Клавдія Дрозд, Олександр Соколов, Олексій Нагрудний, Дарʼя Трєгубова, Валентин Томусяк, Ірина Островська.

Виробництвом серіалу займався Art Forms Production на замовлення телеканалу «1+1 Україна».

Продюсери від «1+1 Україна» — генеральна продюсерка Ольга Захарова, Олеся Пазенко, Інна Кондратюк.

Головний продюсер та авторка сценарію — Тетяна Гнєдаш, режисер — Олег Туранський, оператор-постановник — Андрій Шкір.

Фото: пресслужба «1+1 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader