Українці зможуть побачити 17 жовтня найбільший Супермісяць 2024 року
Українці зможуть побачити 17 жовтня найбільший Супермісяць 2024 року

Українці зможуть побачити 17 жовтня найбільший Супермісяць 2024 року

Найбільший Супермісяць 2024 року мешканці Землі зможуть побачити у четвер, 17 жовтня. Точна фаза Повноти відбудеться о 14:26 за київським часом. Про це повідомила астролог Катерина Соловйова у коментарі "РБК-Україна".

- Це буде найяскравіший і найбільший Супермісяць 2024 року: наш супутник у цей момент опиниться поблизу свого перигею - у точці максимального зближення із Землею на своїй орбіті, через що виглядатиме на небі дещо масштабнішим, ніж звичайний повний Місяць, - розповіла Соловйова.

Як зазначила астролог, назва цього Повного Місяця - Мисливський Місяць, оскільки саме зараз складаються ідеальні умови для полювання. За її словами, цей період виявиться кризовим та стресовим для організмів людей, а також періодом емоційної напруги. Соловйова попередила українців, що Супермісяць може викликати душевні хвилювання, імпульсивність, негативні емоції, різноманітні страхи, занепад сил та погіршення здоров'я загалом.

  • 29 вересня 2023 року українці мали можливість спостерігати останній Супермісяць року, коли Місяць дуже близько підходить до Землі.
  • 2 жовтня мешканці Землі могли спостерігати сонячне затемнення, але українці побачити його мали змогу лише в онлайн-трансляції.
Джерело матеріала
loader