Як вивести комах з приміщення: ці поради використовують професійні покоївки
Як вивести комах з приміщення: ці поради використовують професійні покоївки

Як вивести комах з приміщення: ці поради використовують професійні покоївки

Блогерка Софія Вебб часто ділиться зі своїми підписниками в інстаграмі цікавими порадами щодо прибирання. Цього разу вона розповіла кілька способів виведення комах народними способами.

Ці лайфхаки навіть використовують професійні покоївки, щоб не використовувати агресивні хімічні засоби, які мають різкий запах.

Гаряча вода в каналізації

Плодові мушки часто люблять залишати відкладення у вологих місцях, особливо вони люблять каналізацію. Для того, щоб бути впевненими в тому, що ви їх позбулися, радимо залити гарячу воду у раковину чи унітаз. Таким чином ви знищите не лише яйця, але й дорослих дрозофілів.

Лаврове листя

Щоб не дозволити завестися молі, поставте кілька лаврових листочків у шафу чи місця з продуктами. Цей лайфхак справді є помічним.

Цитрусова олія

Щоб вивести павуків з кімнати – використовуйте цитрусову олію, оскільки комахи дуже не люблять цей запах. Додайте кілька крапель олію у воду та помийте розчином підлогу. Павуки не лише втечуть з поля вашого зору, але й покинуть дім.

Кориця

А от ароматна кориця чудово виводить з оселі мурах. Потрібно лише посипати порошок кориці в тих місцях, де є багато мурах. Запах буде їх лякати, тож вони більше не повернуться.

Як вивести комах з приміщення: дивіться відео

Пастка для плодових мушок

Якщо у вашому кошику трохи застоялися фрукти, навіть найменше гниття почне приваблювати дрозофілів. Вони дуже швидко розводяться, тому часом на кухні їх може бути дуже багато. Щоб знищити їх – спробуйте зробити пастку. Для цього оцет треба змішати з рідким милом. Суміш налийте у миску та залишіть на столі. Мошок буде приваблювати запах оцту, тож вони потраплять у пастку.

Джерело матеріала
loader
loader