Я нікуди не втікаю, – Melovin висловився про свої виїзди за кордон
Я нікуди не втікаю, – Melovin висловився про свої виїзди за кордон

Я нікуди не втікаю, – Melovin висловився про свої виїзди за кордон

Melovin міг жити у Європі та продовжувати займатися музикою, але нікуди не втікає. Про це співак розповів в інтерв'ю Суспільному.

Я люблю цю країну. Так, у неї є свої питання, є своя ментальність. У неї є свої проблеми, як і у будь-якої країни Європи. Але мені тут подобається. Мені подобаються ці люди. Мені подобається тут повітря. Мені подобається їздити виступати й для європейської аудиторії та привозити якусь допомогу, якщо це можливо зробити,
– зізнався Melovin.

Melovin поділився, що за кордоном зараз донатять більше. Крім того, співак каже, що йому комфортно жити в Україні, а деякий час перебувати за кордоном, аби виступати.

Я нікуди не втікаю, нікуди не виїжджаю. І виїжджаю на законних підставах,
– розповів співак.

Інтерв'ю з Melovin: дивіться відео онлайн

Melovin зізнався, що українці досі пишуть коментарі, в яких обурюються та запитують, як він виїхав з України. Співак розповів, що був за кордоном не більше шести днів. Він також зауважив, що жодного разу не протермінував дозвіл на виїзд в інші країни.

Нагадаємо, що раніше блогер Паша Бумчик втік з України. У своєму інстаграмі він розповідав, що пішов в похід у гори та опинився в Румунії. Перед тим хлопець отримав повістку.

Джерело матеріала
loader