Відомий актор шокував, як окупанти вщент знищили його квартиру: "Навіть телефонували мені"
Відомий актор шокував, як окупанти вщент знищили його квартиру: "Навіть телефонували мені"

Відомий актор шокував, як окупанти вщент знищили його квартиру: "Навіть телефонували мені"

Загарбники спочатку поселилися в оселі артиста, а потім її розбомбили.

Відомий український актор Олексій Череватенко розповів, як окупанти поселилися в його квартирі, а потім вщент її знищили.

Дім артиста розташований у Бородянці, що на початку повномасштабної війни була окупована. Артист розповів, що вони з родиною, на щастя, не опинилися в окупації, адже перебували на дачі в селі Проців. Тим часом у квартирі Череватенка оселилися загарбники. Ба більше, вони знайшли номер мобільного артиста та телефонували йому. Загарбники представилися його прихильниками, але актор зрозумів, що це не так. Ба більше, вони ще й телефонували йому просто з його квартири.

"У моїй квартирі оселилися російські солдати. Навіть телефонували мені. Зрозуміли за фото, які знайшли, що я актор, номер побачили, ймовірно, на моєму сайті. "Добрий день, – кажуть, – ми ваші прихильники, дивилися фільми та серіали. Як ви там?". А я чую, що акцент дуже підозрілий. А потім почали розповідати подробиці, про які ніхто не знає, і з яких зрозумів: вони в мене вдома… Запитав: "Ви в мене в квартирі?" А там – поклали слухавку", - розповів актор в інтерв'ю Oboz.ua.

Врешті, квартиру артиста розбомбили. На щастя, сусіди встигли звідти забрати документи Олексія Череватенка та його родини. Квартира, яка розташована у восьмиповерховому будинку, досі не відновлена, тож артист проживає на дачі. Утім, актор переконаний, що відбудує знищену оселю та знову повернеться туди жити.

"Через кілька днів наш будинок повністю розбомбили. Сусіди в перший день вторгнення забрали з житла наші документи й бігали з ними потім по підвалах, ховаючись від обстрілів. Житло досі не відновили. Живемо з родиною на дачі", - зізнався артист.

Джерело матеріала
loader