Прості трюки, які допоможуть заощадити час на кухні
Прості трюки, які допоможуть заощадити час на кухні

Прості трюки, які допоможуть заощадити час на кухні

Щоб спростити домашні справи, є кілька простих кухонних хитрощів, які можуть полегшити життя. Вони допоможуть заощадити час, нерви та зберегти продукти свіжими довше- пише Ukr.Media.

Як позбутися запаху в холодильнику

Вівсянка — це не тільки корисний сніданок, але й чудовий абсорбент. Якщо у вашому холодильнику з'явився неприємний запах, достатньо просто поставити миску з вівсяними пластівцями всередину. Вівсянка швидко вбере всі неприємні запахи.

Вівсянка із чіа. Кадр із відео на ютубі

Як зберегти хліб свіжим довше

Щоб хліб залишався м'яким і не черствів, можна використовувати звичайну дерев'яну лопатку. Покладіть її в хлібницю поруч із хлібом. Дерево допоможе підтримувати оптимальну вологість, що дозволить хлібу залишатися свіжим на кілька днів довше.

Рецепт булочок, скріншот: YouTube

Як полегшити роботу з м'ясорубкою

Якщо у вас м'ясорубка і вона погано справляється з подрібненням твердого м'яса, спробуйте одну просту хитрість. Змастіть шнек (гвинт) м'ясорубки невеликою кількістю рослинної олії. Це дозволить м'ясу легше проходити через м'ясорубку, полегшуючи роботу і заощаджуючи час.

Часник не псуватиметься довше

Щоб часник не псувався і не запліснявів, зберігайте його разом із сіллю та сухою чайною заваркою. Просто покладіть часник у пакет і додайте трохи солі та заварки. Така комбінація поглинатиме зайву вологу і запобігатиме гниттю.

Людина, яка тримає врожай часнику

Як зберегти картоплю світлою

Якщо нарізана картопля починає темніти до того, як ви встигли її зварити, є простий спосіб уникнути цього. Додайте кілька ложок молока у воду, в якій лежить картопля. Це не тільки збереже її білий колір, але й зробить картоплю апетитнішою на вигляд.

Ці прості поради допоможуть полегшити щоденні кухонні завдання, зберегти продукти свіжими та уникнути непотрібного клопоту.

Раніше ми повідомляли, прості хитрощі для пишного тіста.

Як платити менше за продукти- детальніше на Знай.ua.

Джерело матеріала
loader