Почнете діяти: 3 фільми про успіх та бізнес, які треба побачити кожному
Почнете діяти: 3 фільми про успіх та бізнес, які треба побачити кожному

Почнете діяти: 3 фільми про успіх та бізнес, які треба побачити кожному

З труднощами зустрічаються всі, оскільки без них неможливий успіх, йдеться в телеграм-каналі "Почни щось". Можливості у нас всіх різні, але діяти з нас може кожен. Усі наші старання та вкладений час та ресурси обов’язково принесуть свої результати.

Часом натхненням для дій є фільми, а історії викладені в них доводять, що шлях до мільярда розпочинається з першого кроку. Далі працює дисципліна, яка не дозволить вам зупинитися на половині шляху.

"Тінейджер на мільярд"

Фільм розповідає про те, що попри всі труднощі, головному герою вдається стати мільярдером. Стрічка описує від чого йому довелося відмовитися, як він потрапляв у борги та боровся з неприємностями.

Трейлер фільму "Тінейджер на мільярд": дивіться відео

"Очима Воррена Баффета"

Документальна драма розповідає про шлях до успіху відомого інвестора Воррена Баффета. Від раннього віку хлопчик мав амбіції. Він розпочинав свій шлях від продажу газет та жувальних гумок й дійшов до інвестування в акції.

Трейлер фільму "Очима Воррена Баффета": дивіться відео

"Джобс: Імперія спокуси"

Стіва Джобса – засновника Apple знають усі. Фільм розповідає про нелегкий шлях героя, який став мільярдером попри те, що розпочинав свою справу у звичайному гаражі.

Трейлер фільму "Джобс: Імперія спокуси": дивіться відео

Фільми про успіх позитивно впливають на людей, адже дають їм поштовх діяти та рушати з мертвої точки, тому радимо віднайти час, щоб переглянути ці стрічки й надихнутися на власні звершення.

Джерело матеріала
loader
loader