Ляшка призначили комбатом безпілотних систем в одну з бригад
Ляшка призначили комбатом безпілотних систем в одну з бригад

Ляшка призначили комбатом безпілотних систем в одну з бригад

ЕкснардепаОлега Ляшка призначили командиром батальйону безпілотних систем управління однієї з ОМБр. Про це йдеться у витягу, який оприлюднив у Facebook командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський. Він зізнається, що занепокоєний тим, що відбувається в ЗСУ.

- Ну ось і мобілізація піде за планом та мотивацію хлопцям на нулі підніму, особливо тим, хто всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди! А якщо чесно, мене всерйоз починає турбувати те, що відбувається. Як вам таке просування по службі - лейтенант Ляшко О.В. (потрібно віддати належне іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону в одну з бригад (підполковницька посада). Прагніть, - саркастично написав Ярославський.

Ярославський також опублікував фото витягу з відповідного наказу. Зокрема, в документі зазначається, що його видано 11 жовтня 2024 року. Підписав документ командир армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

  • 51-річний Олег Ляшко вступив  до лав ЗСУ під час російського вторгнення в Україну у 2022 році. Присягу на вірність у званні солдат склав 3 жовтня 2022 року. Втім одразу виникли сумніви в тому, що Ляшко безпосередньо бере участь в боях.
  • 17 березня 2023 року колишній міністр МВС України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook виклав спільні фотографії з Олегом Ляшком, зроблені нібито в Харкові. На них Ляшко фігурує в військовій формі в оточенні інших військовослужбовців.
  • У 2024 році інтернетом пройшла хвиля хейту від військових щодо Ляшка з критикою його як військовослужбовця так і командира. Власне військовослужбовці розкритикували команди Олега на лінії фронту.
Теги за темою
Олег Ляшко
Джерело матеріала
loader