Колишня асистентка Каньє Вест звинуватила його у сексуальному насильстві
Колишня асистентка Каньє Вест звинуватила його у сексуальному насильстві

Колишня асистентка Каньє Вест звинуватила його у сексуальному насильстві

Видання People отримало скаргу, у якій йдеться, що спершу Каньє Вест дав Лорен напій з забороненою речовиною, а потім вчинив сексуальне насильство. Нагадаємо, що вони працювали разом з 2021 до 2022 року.

Нові звинувачення проти репера Лорен Пішотта додала до свого попереднього позову. Тоді вона заявила про незаконне звільнення. Жінка розповіла, що перед цим отримувала від Веста тексти відвертого характеру, порнографічні фотографії, телефонні та відеодзвінки.

Коли Пішотта подала перший позов, адвокат Каньє спростовував будь-які звинувачення у сторону знаменитості. Свіжі звинувачення представник Веста наразі не прокоментував.

Новий позов Лорен Пішотта подала 8 жовтня в окружний суд Лос-Анджелеса. Хоч на студії, де, за словами колишньої асистентки Каньє Веста, він здійснив над нею сексуальне насильство, був присутній й репер Шон Комбз, проти нього вона ніяких звинувачень не висунула. Нагадаємо, що P. Diddy наразі перебуває під арештом. Він звинувачується у зґвалтуванні, рекеті, торгівлі людьми та інших злочинах.

Деталі нового позову проти Каньє Веста

Лорен Пішотта стверджує, що відчула дезорієнтацію, коли спробувала напій, що подав Каньє Вест. Коли жінка прокинулася наступного дня, то почувалася збентеженою, також було складно фізично. Колишня асистентка репера не змогла пригадати, що з нею сталося напередодні.

Пішотта розповіла й про події липня 2021 року. Жінка стверджує, що коли вона перебувала в одному з готелів Сан-Франциско, Каньє Вест агресивно стукав у двері її номера о 6 годині ранку. Він розбудив Лорен, змусив піти геть та сказав, що хоче прийняти душ, бо у його номері перестав працювати.

Після цього, за словами колишньої асистентки репера, він підійшов до неї та впустив рушник. Чоловік намагався притиснутися до Лорен Пішотти своїм оголеним тілом, поки вона просила, аби той зупинився. Жінка поділилася, що тоді Каньє Вест попросив вибачення, пішов та провів день як зазвичай.

Джерело матеріала
loader