Як зігрітися восени: абсолютно новий рецепт глінтвейну
Як зігрітися восени: абсолютно новий рецепт глінтвейну

Як зігрітися восени: абсолютно новий рецепт глінтвейну

Цікавий рецепт приготування смачного глінтвейну.
Час приготування Час приготування: 8 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 10 хв
Порції Порції 4 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Главред знайшов оригінальний рецепт глінтвейну з білого вина з незрівнянними нотками прянощів. Цей напій зігріє в холодні осінні вечори і точно підніме вам настрій.

До речі, katia_cooking рекомендує використовувати цілі, а не мелені спеції, а також не кип'ятити вино, а лише підігріти.

Глінтвейн із білого вина - рецепт

Інгредієнти:

Біле напівсухе вино 750 мл

Апельсин 2 шт.

Кориця 3 палички

Бадьян 3 зірочки

Мускатний горіх 1шт.

Свіжий імбир 15 г

Мед 2 ст. л.

У каструлю з товстим дном або в сотейник налийте сік апельсина, додайте очищений і подрібнений імбир. Всипте всі спеції.

Поставте на вогонь і доведіть сік зі спеціями до кипіння.

В окрему каструлю налийте вино і влийте підготовлений апельсиновий сік.

Тримайте на вогні, але не до кипіння. Додайте часточки апельсина і мед, перемішайте, накрийте кришкою і залиште на 15 хвилин.

За бажанням додайте паличку кориці та бадьян.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати глінтвейн із білого вина з апельсиновим соком:

Хто така katia_cooking?

katia_cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На katia_cooking підписані понад 32 тисячі користувачів соцмережі Instagram.

Що має враховувати читач?

Цей матеріал містить лише інформаційний характер. Надмірне вживання алкоголю може бути шкідливим для вашого здоров'я.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader