Фотограф Ліберов отримав французьку премію для військкорів
Фотограф Ліберов отримав французьку премію для військкорів

Фотограф Ліберов отримав французьку премію для військкорів

Український фотограф Костянтин Ліберов отримав французьку премію Bayeux Calvados-Normandy Award, якою відзначають військових кореспондентів. Про це повідомляє пресслужба премії.

11-12 жовтня у французькому місті Байє відбулося нагородження лауреатів премії Bayeux Calvados-Normandy Award, якою відзначають військових кореспондентів. Одним із переможців став український фотограф Костянтин Ліберов.

Він здобув перемогу у категорії «Фото» за відкритим голосуванням аудиторії з серією фотографій «Війна в Україні. Біль, відчай та надія» а також посів друге місце у цій категорії за вибором журі.

«Це велика честь і неймовірне досягнення – як особисте, так і для української військової фотографії загалом. Завдяки цій перемозі ми продовжуємо виконувати нашу місію – висвітлювати боротьбу України та показувати правду всьому світу», – прокоментував Ліберов.

Цього року лауреатами премії також стали кореспонденти з фотографіями з Сектора Гази.

Премію Bayeux Calvados-Normandy Award започаткували у 1994 році у французькому місті Байє на честь 50-річчя висадки союзницьких військ у Нормандії під час Другої світової війни.За час існування її отримували представники провідних світових ЗМІ: Associated Press, Reuters, BBC, CNN, Le Monde та інших.
Джерело матеріала
loader
loader