Ірина Федишин зустрілася з донькою Ірини Фаріон і вшанувала пам'ять її полеглого в бою чоловіка
Ірина Федишин зустрілася з донькою Ірини Фаріон і вшанувала пам'ять її полеглого в бою чоловіка

Ірина Федишин зустрілася з донькою Ірини Фаріон і вшанувала пам'ять її полеглого в бою чоловіка

Артистка передала благодійну допомогу батальйону загиблого захисника.

Українська співачка Ірина Федишин зустрілася з донькою Ірини ФаріонСофією Семчишин.

Їхня зустріч відбулася у Львові після того, як Софія втратила свого чоловіка Василя Особу на війні. Співачка вшанувала пам'ять Героя та морально підтримала вдову та її двох діток, передавши їм подарунки.

"Сьогодні я хочу висловити щирі співчуття Софії, дочці Ірини Фаріон, яка втратила свого чоловіка, Василя Особу, героя України, який віддав своє життя за кожного з нас, за наше майбутнє, за нашу землю. Вічна памʼять і шана Герою", - написала виконавиця у себе в фотоблогу.

Окрім того, Ірина Федишин допомогла батальйону загиблого захисника, які мали потребу в авто. Знаменитість також залишила на номерних знаках транспортного засобу викарбуване ім'я Василя Особи в знак пам'яті про нього.

"Знаю, що Василь Особа хотів відкривати збір на авто, яке зараз дуже потребує його батальйон. Тому сьогодні передала автівку для його побратимів, батальйону "Сила свободи". І цим долучилася до збору помсти на мільйон, який оголосила Софія. За Ірину Фаріон. За Василя Особу. За Героїв. На номерах авто викарбуване ім’я героя, який віддав своє життя за наше майбутнє. Ця автівка буде нагадувати, що наші побратими, навіть з небес, підтримують кожен наш крок. Вони разом з нами, дивляться зверху, моляться і ведуть нас до перемоги", - зворушила артистка.

  • Катерина Кухар на рідкісних кадрах показала підрослого 15-річного сина-красеня від ексчоловіка
  • Klavdia Petrivna приголомшила кардинальною зміною образу: який тепер вигляд має співачка
  • Юрій Горбунов показався зі старшим сином від Осадчої і приголомшив їхньою схожістю: "Татова любов"
Джерело матеріала
loader