Рецепт горохового супу від фіналістки "Мастер Шеф": виходить неймовірно смачно
Рецепт горохового супу від фіналістки "Мастер Шеф": виходить неймовірно смачно

Рецепт горохового супу від фіналістки "Мастер Шеф": виходить неймовірно смачно

Цього разу у себе в Instagram суперфіналістка шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася фірмовим рецептом горохового супу з копченостями.

Готується суп дуже просто та досить швидко, попередньо замочувати горох не треба.

Для приготування горохового супу з копченостями зірка "Мастер Шеф" бере:

  • 400 г копчених ребер
  • горох колотий - 500 г
  • 2,5 л води
  • 2 морквини
  • 2 цибулини
  • 3 картоплини (великі)
  • 1 ч.л. куркуми
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • кріп - за смаком
  • сухарики або підсмажений хліб для подачі

"Мастер Шеф" Ольга Рябенко складає в каструлю копчені ребра, цілу очищену морквину та цибулину, промитий горох та нарізану картоплю, заливає все водою та варить до готовності гороху.

Цілу морквину та цибулину дістаємо, вони нам не знадобляться. З кісток оббираємо мʼясо та нарізаємо його на невеликі шматочки.

Поки горох вариться, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко робить засмажку: обсмажує на олії нарізану кубиком цибулину та натерту на крупній тертці морквину з додаванням куркуми. Смажити треба до прозорості цибулі.

В каструлю до гороху з картоплею повертаємо нарізане мʼясо, додаємо засмажку та варимо ще приблизно 10-15 хвилин. За необхідності можна додати ще трохи води, якщо хочете, щоб суп був рідкішим.

У кінці "Мастер Шеф" Ольга Рябенко додає до горохового супу дрібно нарізаний кріп і подає його з сухариками.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Джерело матеріала
loader