Уряд звільнив голову Держагентства водних ресурсів України
Уряд звільнив голову Держагентства водних ресурсів України

Уряд звільнив голову Держагентства водних ресурсів України

Кабінет міністрів звільнив Михайла Янчука з посади голови Державного агентства водних ресурсів України.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Кабінетом міністрів України звільнено Янчука Михайла Олександровича з посади голови Державного агентства водних ресурсів України, Балануци Олександра Олександровича з посади заступника міністра оборони України з питань європейської інтеграції, Боєва Сергія Сергійович з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України з питань європейської інтеграції, Рівтіна Максима Леонідовича з посади заступника голови Державного агентства водних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації", - написав він.

Водночас Мельничук поінформував, що обов’язки голови Держагентства водних ресурсів тимчасово виконуватиме Ігор Гопчак. На сайті відомства зазначають, що Гопчак є заступником голови Держагентства.

"Кабінетом міністрів призначено: Денисюк Марину Олександрівну заступником міністра розвитку громад та територій України, Мельника Сергія Миколайовича заступником міністра оборони України; Боєва Сергія Сергійовича заступником міністра оборони України з питань європейської інтеграції", - додав представник уряду у ВР.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 4 жовтня, ухвалив низку кадрових рішень, зокрема призначив першого заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Джерело матеріала
loader