У Львові завтра поховають зятя Ірини Фаріон
У Львові завтра поховають зятя Ірини Фаріон

У Львові завтра поховають зятя Ірини Фаріон

У п'ятницю, 11 жовтня, о 20:00 в Гарнізонному храмі у Львові відбудеться парастас за Василем Особою - старшим солдатом 4 батальйону "Сила Свободи" бригади НГУ "Рубіж", зятем вбитої у Львові мовознавиці Ірини Фаріон. Про це у Facebook написала його дружина Софія Особа.

Поховають Василя Особу 12 жовтня на Марсовому полі, де ховають усіх героїв російсько-української війни. Чин похорону розпочнеться 12 жовтня об 11:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Звідти процесія вирушить на Марсове поле.

Василь Особа був бійцем "Легіону Свободи" та захищав Україну у 4-му батальйоні "Сила Свободи" бригади швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж". Воював на Сіверському напрямку. Мав звання старшого солдата та був мінометником. Герой загинув у бою з окупантами.

У Василя залишилася дружина - Софія, а також двоє дітей. Трагедія прийшла в сім'ю усього за кілька місяців після смерті мовознавиці Ірини Фаріон, коли її вбили біля власного будинку у Львові 19 липня 2024 року.

  • 6 жовтня на фронті загинув Василь Особа - зять вбитої у Львові мовознавиці Ірини Фаріон.
  • 19 липня в Ірину Фаріон стріляли неподалік її будинку у Львові. Вона померла в лікарні того ж дня. Увечері 21 липня поліція показала фото молодика, якого неодноразово бачили біля будинку Фаріон незадовго до вбивства.

 

Джерело матеріала
loader