До семи років позбавлення волі загрожує киянину, який вдома зберігав гранату
До семи років позбавлення волі загрожує киянину, який вдома зберігав гранату

До семи років позбавлення волі загрожує киянину, який вдома зберігав гранату

До семи років позбавлення волі загрожує киянину, який вдома зберігав гранату - Фото 1

Про небезпечну знахідку до поліції повідомила матір порушника, тоді її син вчинив сварку та втік з дому. 33-річному місцевому мешканцю слідчі повідомили про підозру та скерували обвинувальний акт до суду.

Нагадаємо, що в липні цього року до Подільського управління поліції надійшла інформація від 58-річної киянки, яка повідомила, що її 33-річний син постійно конфліктує з нею та в черговий раз вчинив сварку. Дізнавшись, що жінка викликала поліцію, чоловік втік.

Надалі, по приїзду правоохоронців заявниця повідомила поліцейським про вибухонебезпечний предмет, який зберігав удома її син. Фахівці вибухотехнічної служби вилучили боєприпас, а оперативники розшукали та затримали порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури м. Києва, оголосили порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція інкримінованої статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader