57-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без макіяжу і захопила своїм виглядом
57-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без макіяжу і захопила своїм виглядом

57-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без макіяжу і захопила своїм виглядом

Памела Андерсон виглядає просто неймовірно.

У Нью-Йорку відбулося вручення премії журналу Glamour "Жінка року", захід відвідало чимало знаменитостей, серед них була і популярна на весь світ акторка та модель Памела Андерсон.

У мережі вже з'явилося багато відео і фото моделі з червоної доріжки, вона показалася в довгій сукні-кейпі зі шлейфом м'ятного відтінку від Модного дому Oscar de la Renta.

Свій образ Памела доповнила бежевими туфлями і діамантовими сережками. Що цікаво, зірка з'явилася практично без макіяжу, лише злегка зволоживши губи блиском.

Більшість шанувальників акторки захопилися її свіжим виглядом, а також Андерсон стала однією з почесних володарок премії "Жінка року".

Зазначимо, Памела Андерсон надихає жінок у всьому світі показуватися без косметики та бути "натуральними".

Хто така Памела Андерсон?

Памела Андерсон - американська актриса і модель канадського походження. У дев'яностих була секс-символом завдяки відвертим зйомкам для журналу Playboy (її кар'єра там тривала 22 роки) і ролі Сі Джей Паркер у телесеріалі "Рятувальники Малібу". Активістка, виступає за права тварин і охорону довкілля.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, український волонтер Сергій Стерненко подякував зрадниці Ані Лоракза її донат для ЗСУ. Стерненко написав коментар під однією з публікацій запроданки в соцмережах, але вона ніяк не відреагувала.

А також Алла Пугачова не змогла вивезти свій антикваріатіз РФ на суму 20 млн доларів. Серед майна Пугачової виявилися французька люстра XIX століття, ваза для фруктів XIX століття, скульптури і картини XVI-XIX століть.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader