Дональд Трамп вдруге відмовився від повторних дебатів з Камалою Гарріс
Дональд Трамп вдруге відмовився від повторних дебатів з Камалою Гарріс

Дональд Трамп вдруге відмовився від повторних дебатів з Камалою Гарріс

Цього разу пропозицію повторних дебатів озвучив телеканал Fox News.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп уже вдруге відмовився дебатувати зі своєю опоненткою, віцепрезиденткою США Камалою Гарріс.

Як повідомляє Reuters, це сталося в середу, 9 жовтня, через кілька годин після того, як телеканал Fox News запросив обох кандидатів взяти участь у можливих других дебатах 24 або 27 жовтня.

У своїй пропозиції Fox вказав, що другі дебати «нададуть можливість кожному кандидату виступити з заключними аргументами».

Втім Трамп відповів, що зараз дуже пізно проводити дебати.

«Реваншу не буде. Нема про що дебатувати», — написав він у своїй соцмережі Truth Social.

Трамп і Гарріс вперше дебатували між собою 10 вересня. Після цього Трамп заявив, що до виборів 5 листопада більше дебатів не буде. Він відхилив минуле запрошення CNN на дебати 23 жовтня, яке Гарріс прийняла.

За даними нового опитування Reuters/Ipsos, на сьогодні Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа серед зареєстрованих виборців на три відсотки 46% проти 43%. 

10 вересня відбулися перші дебати між Гарріс і Трампом, у яких опитування показали перемогу віцепрезидентки. Під час них лідер республіканців озвучив низку популістських гасел, натомість кандидатка від демократів намагалася відповідати більш конструктивно.

Одразу після перших дебатів Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс. Він відхилив запрошення CNN на дебати 23 жовтня, яке Гарріс прийняла.

Водночас команда Камали Гарріс хоче, щоб вона та її опонент на майбутніх виборах у США Дональд Трамп провели ще один раунд дебатів у жовтні.

Раніше Трамп заявляв, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC. 

Читайте також:

  • Битва тактик. Дебати Камали Гарріс та Дональда Трампа
  • Волц vs Венс: чим (не) запам’яталися дебати кандидатів на посаду віцепрезидента США

Фото: CNN

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Дональд Трамп вибори в США
Джерело матеріала
loader
loader