Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally
Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally

Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally

Оновлений BMW X3 надійде до дилерських центрів США наприкінці цього місяця, а щоб привернути увагу до новинки, в компанії вирішили взяти участь у змаганнях Rebelle Rally.

Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally - Фото 1

Спеціально для змагань у компанії підготували “позашляховий” варіант X3 M50. Зокрема, машина отримала захист картера та трансмісії, колеса Rotiform BLQ-C із “зубастими” шинами Falken Wildpeak A/T Trail. На даху встановлено багажник Front Runner Slimline II, ящики для зберігання Wolfpack, дорожні сумки Typhoon. Висвітлювати шлях та забезпечувати хорошу видимість допоможуть передні ліхтарі Rigid Industries 360-Series та задня світлотехніка Rigid Industries Chase Amber.

Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally - Фото 2

Щоб запобігти пошкодженню лакофарбового покриття, коліс, шибок та деталей інтер’єру їх покрили різними спеціальними захисними плівками XPEL. Над салоном спорткара працювали студенти BMW Manufacturing Talent Factory, які розробили спеціальні відділення для різного багажу, необхідного у марафоні.

Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally - Фото 3

Як і серійна версія кросовера, “ралійний” X3 M50 оснащений турбованим 3-літровим рядним шестициліндровим мотором, 48-вольтовою системою mild hybrid і 8-ступеневою АКП. В результаті автомобіль має у своєму арсеналі 293 кВт/398 к.с. потужності та 580 Нм крутного моменту. Він здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 4,6 секунди, а максимальна швидкість досягає 250 км/год.

Кросовер BMW X3 M50 відправлять на змагання Rebelle Rally - Фото 4

Цього року Rebelle Rally проходитиме з 11 до 18 жовтня. Команду BMW of North America представлятиме досвідчені гонщиці Ребекка Донахі (Rebecca Donaghe) та Сінділі Уейд (Syndiely Wade). Найдовше позашляхове ралі в США має дистанцію 2500 км і проходить по пустелях Каліфорнії та Невади. Особливість цих змагань полягає в тому, що в ньому беруть участь виключно жіночі екіпажі, а регламент ралі-рейду забороняє використання GPS-навігації, змушуючи учасників покладатися на паперові карти та компаси, поки вони шукають контрольні точки в пустелі.

Джерело матеріала
loader
loader