Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3
Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3

Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3

В Європі фінальні дорожні тести проходять прототипи нового електричного седана Kia EV4. Саме під час них фотошпигуни зробили серію знімків новинки. Крім кузова, вони зафіксували і її салон.

Судячи з опублікованих фото, салон конкурента Tesla Model 3 виконаний у стилістиці, яка притаманна також іншим електрокарам корейської марки. Перше, що привертає увагу, це великий екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів та мультимедійну систему. Також є невеликий дисплей клімат-контролю, усічений мультируль і слот для бездротової зарядки смартфона.

Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3 - Фото 1

За даними інсайдерів, EV4 оснащений голосовим управлінням ChatGPT AI, бездротовими Apple CarPlay та Android Auto, а також широким пакетом систем допомоги водію та помічників безпеки. В оздоблені авто використані екологічно чисті матеріали.

Новий EV4 побудований на платформі Hyundai Motor Group E-GMP, на якій базуються також EV3, EV6 і EV9. Запропонують седан у кількох версіях з одним та двома електромоторами. Забезпечуватиме запас ходу батарея на 58,3 та 81,4 кВтг. Зазначається, що спочатку новинка вийде на ринок у кузові седан, а потім у сімействі моделі з’явиться хетчбек. Презентувати новинку Kia планує до кінця року, а на ринок вивести 2025-го.

/
Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3 - Фото 2
Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3 - Фото 3
Kia вивела на тести нового конкурента Tesla Model 3 - Фото 4
Джерело матеріала
loader
loader