Дуров анонсував велике оновлення Telegram
Дуров анонсував велике оновлення Telegram

Дуров анонсував велике оновлення Telegram

Найближчим часом у Telegram з'явиться відразу 10 нових функцій. Найімовірніше, вони будуть доступні з виходом наступного оновлення, яке заплановано на початок листопада. Докладніше про нововведення розповів Павло Дуров у своєму Telegram-каналі.

Наприклад, у Telegram можна буде переглядати, коли було відредаговано повідомлення. Зараз у користувачів є можливість дізнатися, коли співрозмовник відправив повідомлення або коли учасники чату переглянули його. Тепер юзери побачать, коли відправник вніс будь-які правки в текст.

Крім того, у користувачів нарешті буде можливість додавати медіафайли до повідомлення вже після його відправлення. Раніше редагуванню піддавався тільки сам текст послання, а прикріпити медіафайли до вже наявного не можна було.

Також у Telegram з'явиться 3 нові функції, пов'язані з хештегами, і 5 поліпшень для подарунків. Нагадаємо, віртуальні подарунки з'явилися в месенджері в жовтневому оновленні. Вони являють собою анімовані зображення з текстовими привітаннями.

Раніше Дуров заявляв, що у Telegram з'явиться свій аналог Youtube: відеохостинг планують "вшити" в базовий застосунок. За задумом, плеєр повинен буде працювати як з відеороликами, так і з аудіодоріжками.

Джерело матеріала
loader