Чат-бот Meta AI розгортається ще в шести країнах
Чат-бот Meta AI розгортається ще в шести країнах

Чат-бот Meta AI розгортається ще в шести країнах

Марк Цукерберг оголосив на своєму каналі WhatsApp, що Meta представить свій чат-бот зі штучним інтелектом під назвою Meta AI сьогодні ще в шести країнах з більш поступовим розгортанням протягом наступних місяців.

Країни, які відсьогодні матимуть доступ до Meta AI, включають Бразилію, Великобританію, Філіппіни, Болівію, Гватемалу та Парагвай. Після цього поступове розгортання охопить загальну кількість країн із 22 до 43, включаючи Алжир, Єгипет, Індонезію, Ірак, Йорданію, Лівію, Малайзію, Марокко, Саудівську Аравію, Судан, Таїланд, Туніс, Об’єднані Арабські Емірати, В’єтнам та Ємен.

Meta AI також підтримуватиме понад 12 мов наприкінці цього випуску, включаючи арабську, індонезійську, тайську та в’єтнамську. Він буде доступний для використання для користувачів у цих регіонах у програмах Facebook, Instagram, WhatsApp і Messenger, а також на веб-сайті Meta.ai.

На момент написання статті, якщо ви перейдете до Meta.ai з однієї з шести вищезазначених країн, вам все ще буде представлений екран очікування, який зазначає: «Meta AI ще не доступний у вашій країні». Однак ви можете очікувати, що це зміниться пізніше сьогодні.

Meta продовжує швидкими темпами розвивати свої моделі AI, щоб не відставати від роботи Microsoft і Google над Copilot і Gemini відповідно. Далі Цукерберг сказав, що Meta «грає на перемогу», а інвестиції зосереджені на цій сфері бізнесу. Тим часом Microsoft нещодавно оголосила про значне оновлення Copilot, а Google додатково включив функції Gemini в інші свої продукти, як-от Fitbit.

Нещодавно Meta додала нові голоси до Meta AI від таких знаменитостей, як Джон Сіна та Джуді Денч, застосовуючи більш «зверхній» підхід у порівнянні з OpenAI, який потрапив у гарячу воду кілька місяців тому за використання голосу, який звучав жахливо схожим на Роль Скарлетт Йоханссон у фільмі Вона.

Джерело матеріала
loader
loader