Аналітики DeepState повідомили погані новини із Курської області
Аналітики DeepState повідомили погані новини із Курської області

Аналітики DeepState повідомили погані новини із Курської області

Росіяни стягнули велику кількість живої сили та техніки в Курській області та невпинно атакують українські позиції. Сьогоднішній день для ЗСУ видався вкрай важким. Про це повідомили аналітики DeepState. 

«Вкрай жахливий день сьогодні в районі Новоіванівки: вступати в бій довелося артилеристам та дронщикам. Ворог за останній час стягнув чимало техніки та живої сили. Перші спроби хоч і досягли тактичного успіху біля Снагості, але з часом були повністю зупинені. До сьогоднішнього дня», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз противник намагається закріпитися в районі н.п. Новоіванівка та Зелений Шлях. Аналітики наголошують, що «сформувалася вкрай ненадійна тактична обстановка для суміжних підрозділів північніше».

«Курське угрупування наших військ – це великий «вінегрет» з відповідною взаємодією. Вайб сьогоднішнього дня: як би прикро це не звучало – ураження танку Сил Оборони fpv-дроном Сил Оборони. Підсумовуючи: ми на порозі чергової халепи через повторення помилок. Дуже сподіваємося, що оточень вдасться уникнути. Курська операція – це дійсно великий стратегічний успіх Сил Оборони, але будь-яку перемогу треба утримувати, а не сподіватися, що ворог буде і надалі дебілом», – резюмували в DeepState. 

До слова, науковий співробітник Гуверівського інституту Стенфордського університету Томаш Блусевич ствердив, що ЗСУ можливо вийдуть із Курська, але після того, як РФ перекине кілька бригад, які використовують на лінії фронту.

Джерело матеріала
loader