Україна – Грузія: анонс, де і коли дивитись матч команди Реброва у Лізі націй
Україна – Грузія: анонс, де і коли дивитись матч команди Реброва у Лізі націй

Україна – Грузія: анонс, де і коли дивитись матч команди Реброва у Лізі націй

Україна – Грузія: анонс, де і коли дивитись матч команди Реброва у Лізі націй

Українська збірна зіграє проти головного відкриття Євро-2024.

У п'ятницю, 11 жовтня, у польському місті Познань на стадіоні "Enea Arena" збірна України зіграє проти команди Грузії в матчі третього туру групового раунду в Дивізіоні B Ліги націй сезону-2024/25.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія .

Де і коли дивитись матч Україна - Грузія

Матч проти грузинів вперше покаже телеканал MEGOGO "Спорт", який доступний у безкоштовній цифровій ефірній мережі Т2 і кабельних мережах.

Також трансляція буде доступна на медіасервісі MEGOGO за підписками "Максимальна" та "Спорт" та на регіональних каналах "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Львів" тощо). Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Головне перед матчем

У перших двох стартових матчах нового сезону Ліги націй збірна України програла збірним Албанії (1:2) та Чехії (2:3),

Грузія із шістьма очками лідирує у квартеті. Команда колишнього футболіста "Монако" та "Баварії" Віллі Саньоля розпочала турнір перемогами над чехами (4:1) та албанцями (1:0).

На історичному для себе Євро-2024 "Сакартвело" стали головним відкриттям турніру, пробившись у плей-оф ЧЄ. У групі грузинські футболісти на чолі зі своїми лідерами Хвічєю Кварацхелією та голкіпером Георгієм Мамардашвілі програли Туреччині (1:3), зіграли внічию з Албанією (1:1) і створили сенсацію, обігравши збірну Португалії з Кріштіану Роналду (2:0).

У 1/8 фіналу Євро грузини навіть відкрили рахунок у поєдинку з іспанцями, однак у результаті розгромно поступилися майбутнім чемпіонам Європи з рахунком 1:4.

Сергій Ребров перед матчем із Грузією має великі кадрові проблеми. Через травми українській команді не зможуть допомогти Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Володимир Бражко, Андрій Лунін Лунін, Олександр Зінченко та Руслан Маліновський.

Також під питанням у грі участь Тараса Степаненка. Замість усіх цих гравців Ребрів докликав лише 5 футболістів – Олександр Сватка, Дмитра Різника, Віталія Буяльського, Олександра Назаренка та Івана Калюжного. Для двох останніх та Дмитра Криськіва – це дебютний виклик до національної збірної України.

Україна та Грузія у своїй історії провели 9 очних поєдинків. Українці перемогли у 6 матчах, ще три зустрічі завершилися внічию.

Зазначимо, що на поєдинок у Вроцлаві збірна України вийде у новому комплекті форми від Adidas.

Україна – Грузія

Ліга націй, 3-й тур

П'ятниця, 11 жовтня, 21:45, Вроцлав, "Enea Arena"

Трансляція: MEGOGO, "Суспільне"

Арбітр: Юліан Вайнбергер (Австрія)

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Михайліченко, Шапаренко, Криськів, Судаков, Зубков, Довбик, Мудрик

Грузія: Мамардашвілі, Какабадзе, Гвелесіані, Кашія, Двалі, Чакветадзе, Кочорашвілі, Китеїшвілі, Цитаїшвілі, Кварацхелія, Мікаутадзе

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч України проти Грузії.

Джерело матеріала
loader