Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 жовтня 2024 року

Підтримка України та квадробери.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер». 

Блоків ICTV/СТБ та «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом шести годин повторили частини гостьових студій, які були в етері 1 та 5 жовтня. Загалом повторили 26 включень та чотири короткі інтерв’ю.

У блоці «Ми — Україна» показали інтерв’ю з олімпійською чемпіонкою та світовою рекордсменкою Ярославою Магучіх. Вона розповіла про різницю між олімпійською нагородою та світовим рекордом.  А також пояснила важливість психологічної готовності для спортсменів.

Політичний коментатор Геннадій Дубов розмірковував про наступну зустріч у форматі Рамштайн. Дубов сказав, що сума, яку виділять на зброю для українських військових, покаже готовність партнерів підтримувати Україну.

Олена Шуляк, народна депутатка від «Слуги народу», у блоці «Інтера» говорила про забезпечення людей житлом. За її словами, наразі в Україні працюють дві програми — «єВідновлення» та «єОселя». Перша допомагає людям відновити власне житло. Друга забезпечує пільговими іпотеками. Проте наразі в держави недостатньо коштів, аби забезпечити всіх пільговою іпотекою.

Про квадроберів говорили з психологинею Мариною Діденко та представницею руху Аннетою Барсівною. Діденко вважає, що зараз українці постійно у стресі, тому перехід у гру або дитячу роль допомагає розслабитись. Барсівна заявила, що всі люди — квадробери, а всі квадробери — люди. Також із нею обговорили користь ходіння на руках і ногах для хребта.


Нардеп Єгор Чернєв («Слуга народу») говорив про виробництво в Україні зброї. За його словами, наша держава здатна виробляти чимало різних видів зброї, тож уже зараз українська влада закликає партнерів підтримати український ОПК. Пропозиції почали надходити, деякі компанії вже розміщують свої виробництва на нашій території.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader