Microsoft випустала мобільний застосунок OneDrive
Microsoft випустала мобільний застосунок OneDrive

Microsoft випустала мобільний застосунок OneDrive

Корпорація Microsoft оптимізувала пошук та відображення фотографій у хмарному сервісі OneDrive, та інтегрувала у нього помічника зі штучним інтелектом Copilot

Корпорація Microsoft випустила мобільний застосунок сервісу хмарного сховища OneDrive, оптимізувала пошук у ньому та додала помічника зі штучним інтелектом Copilot. Про це повідомило The Verge.

«Наш покращений пошук кардинально змінює правила. Завдяки новим елементам керування фільтрами та більш детальним результатам знайдіть потрібний файл чи папку швидше й простіше — незалежно від того, зберігаються вони у вашому OneDrive, спільній бібліотеці чи папці колеги», — зазначив віце-президент корпорації Джейсон Мур.

Оновлення пошуку, яке передбачає суттєве підвищення продуктивності, а також швидший час запуску служби зберігання, стане доступним для комерційних клієнтів OneDrive до кінця 2024 року.

Microsoft випустала мобільний застосунок OneDrive - Фото 1

Тим часом у провідник файлів Windows відтепер відображатимуться кольорові папки в OneDrive. До середини 2025 року Microsoft також планує зробити «значні покращення у бібліотеці документів» OneDrive.

Microsoft випустала мобільний застосунок OneDrive - Фото 2

«Ми покращуємо загальну продуктивність і надійність, роблячи легшою та швидшою навігацію, перемикання та створення спеціальних переглядів, а також фільтрування великих наборів даних», — повідомив Мур.

Також Microsoft запропонувала мобільний застосунок OneDrive для користувачів iOS та Android.

Microsoft випустала мобільний застосунок OneDrive - Фото 3

Мобільний застосунок пропонує зручну навігацією по фотоальбомах. Для пошуку фотографій можна буде давати вказівки ШІ-помічнику. Також застосунок відображатиме спогади, подорожі та дні народження на домашній сторінці. Microsoft також полегшує імпорт фотографій та відео з інших хмарних служб, таких як Google Drive, Google Photos і Dropbox, у OneDrive.

Мобільний застосунок OneDrive уже доступний для користувачів, а для користувачів iOS з’явиться в листопаді. Оновлений пошук фотографій у ньому спочатку буде доступна для передплатників Microsoft 365, а до літа 2025 року стане загальнодоступною.

Microsoft також планує подальші зміни в OneDrive в майбутньому. Оновлені можливості роботи з фотографіями стануть доступними на кожній платформі, включаючи персональні комп’ютери, онлайн і macOS. Microsoft Designer також буде інтегровано в OneDrive , щоб користувачам було легко редагувати фотографії.

Також планують додати ШІ-функцію персоналізованих переглядів, для яких автоматично групуватимуться файли та фотографії на основі моментів, хобі чи колекцій.

Фото: Microsoft

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Microsoft
Джерело матеріала
loader