Вітальня Дженніфер Лопес: яка проста деталь робить її особливою
Вітальня Дженніфер Лопес: яка проста деталь робить її особливою

Вітальня Дженніфер Лопес: яка проста деталь робить її особливою

Облаштовуючи інтер'єр вітальні, більшість думає про кольори, меблі чи вибір декору, пише Homes & Gardens. Вітальня Дженніфер Лопес нагадує нам про те, що є одна деталь, яку не варто забувати – і це ​​камін.

Яка вітальня у Дженніфер Лопес

У своїй вітальні відкритого планування співачка демонструє низку варіантів декоративного оформлення: від світлої нейтральної основи до дерев'яних меблів у сільському стилі та плетених аксесуарів.

Однак центральне місце у вітальні належить каміну з пофарбованою в білий колір рамою та чорним тлом. Для розпалювання Лопес обрала не звичайні дрова, що має дуже естетичний вигляд. За словами дизайнерів, це додає в сучасний дизайн відчуття заземлення.

Дженніфер Лопес у вітальні: дивіться відео

Вишуканий камін у вітальні – це не лише про дизайнерський трюк, а й про покращення самопочуття та здоров'я.

"Вогонь має психологічний вплив, що зводиться до відчуття спокою, комфорту та безпеки, яке він створює, а також до візуальної взаємодії. Ми насолоджуємося стимуляцією послідовних візерунків і ритмічного потоку полум’я", – кажуть експерти-психологи.

А ще додавання природних текстур, як-от твердої деревини, каменю або льону чи вовни, дарує відчуття природи через дотик. Вітальня, у якій є хоч якась частинка навколишнього середовища, завжди буде затишною та заспокійливою.

Джерело матеріала
loader